Ga naar de inhoud

Arbeidsbegeleiding

Mensen met een arbeidsbeperking overbruggen niet zomaar de afstand tot de arbeidsmarkt. Daarvoor is goede begeleiding nodig. Door ons grote netwerk zijn we in staat om mensen snel en duurzaam aan een baan te helpen. Ten eerste brengen we de wensen en mogelijkheden van de werkzoekende in kaart en kijken we samen welke werkplek het beste past. Waar nodig kan de werkzoekende zich ontwikkelen in een van onze WerkLeerCentra, om daarna door te stromen naar een passende werkplek. Gedurende het hele proces ontzorgen wij de verwijzer en werkgever zo veel mogelijk. Naast begeleiding van de werknemer op de werkplek ondersteunen we de werkgever in het uitvoeren van zijn begeleidingstaak.

Michiel in de tuinderskas. PSW werk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Altijd een passende oplossing

Wij vinden het onze opdracht om het werk te vinden dat bij de werknemer past. We streven naar zo zelfstandig mogelijk functioneren. Aan het begin van het traject kijken we samen met de werkzoekende wat bij hem of haar past. Waar liggen ambities en wensen? Waar mogelijkheden? Met meer dan 240 werkgevers kan PSW Werk altijd een passende oplossing vinden. Dit zit natuurlijk niet alleen in het aantal maar vooral ook in de diversiteit van de organisaties waar wij mee werken.

Bewezen succes

PSW Werk heeft het Keurmerk Blik op Werk. Het keurmerk is het belangrijkste keurmerk en biedt daarmee garantie voor kwaliteit van de dienstverlening. Het keurmerk wordt jaarlijks opnieuw ge-audit. PSW Werk scoort een 7,8. Met name de hoge mate van cliënttevredenheid viel op. Daarnaast werd als pluspunt aangegeven dat PSW Werk de visie van PSW ondersteunt in woord en daad: de zorg voor de cliënt komt op de eerste plaats.

Meer info over: blikopwerk

In de praktijk