Procesbegeleiding

Elk proces begint met te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Wij denken graag mee. Als we weten welke werkzaamheden door werknemers van PSW Werk uitgevoerd kunnen worden, gaan we op zoek naar de passende kandidaat. Wij begeleiden elke werknemer om zo zelfstandig mogelijk goed werk te leveren. Maar het is belangrijk dat hij of zij ook een aanspreekpunt (co-worker) heeft in het bedrijf. Iemand die een oogje in het zeil houdt en de werknemer helpt (reactief en pro-actief) wanneer dat nodig is. Gedurende het hele proces ontzorgt PSW Werk de werkgever zo veel mogelijk. Naast begeleiding van de werknemer verzorgen we het papierwerk rondom deze werknemer en ondersteunen we de co-worker waar nodig.

Financiering

Afhankelijk van de werkzaamheden, mogelijkheden en loonwaarde van de werknemer stelt de werkgever een contract op. Cliënten van PSW Werk maken gebruik van verschillende (financiële) regelingen, zoals: Wlz, PGB, IRO, PO en Sociale Activering.

Werkgevers kunnen daarnaast een beroep doen op verschillende regelingen zoals loondispensaties en subsidies

Neem contact met mij op:

Wil je weten wat PSW Werk voor jou kan doen? Vul dan je naam en telefoonnummer of e-mailadres in. Wij nemen dan snel contact met je op.