Proces

Mensen met een arbeidsbeperking overbruggen niet zomaar de afstand tot de arbeidsmarkt. Daarvoor is goede begeleiding nodig. Door ons grote netwerk zijn we in staat om mensen snel en daadkrachtig aan passend werk te helpen.Ten eerste brengen we de wensen en mogelijkheden van de werkzoekende in kaart en kijken we samen welke werkplek het beste past. Waar nodig kan de werkzoekende zijn werknemerschap ontwikkelen in een van onze WerkLeerCentra, om daarna door te stromen naar een passende werkplek. Gedurende het hele proces ontzorgten wij de verwijzer en werkgever zo veel mogelijk. Naast begeleiding van de werknemer verzorgen we ook het papierwerk rondom de werknemer en ondersteunen we de werkgever waar nodig in het uitvoeren van zijn of haar begeleidingstaak.

Altijd een passende oplossing

Wij vinden het onze opdracht om het werk te vinden dat bij de werknemer past. We zetten in op zo zelfstandig mogelijk functioneren. Aan het begin van het traject kijken we samen met de werkzoekende wat bij hem of haar past. Waar liggen ambities en wensen? Waar mogelijkheden? Vanuit die vragen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Hiervoor maken we gebruik van ons brede netwerk van ondernemers/werkgevers, onderwijs, gemeentes en UWV.

Bewezen succes

PSW Werk heeft het Keurmerk Blik op Werk. Het keurmerk is het belangrijkste keurmerk en biedt daarmee garantie voor kwaliteit van de dienstverlening. Het keurmerk wordt jaarlijks opnieuw ge-audit. PSW Werk scoorde een 7,8. Met name de hoge mate van cliënttevredenheid viel op. Daarnaast werd als pluspunt aangegeven dat PSW Werk de visie van PSW ondersteunt in woord en daad: de zorg voor de cliënt komt op de eerste plaats.

Meer info over: blikopwerk

In de praktijk

Neem contact met mij op:

Wil je weten wat PSW Werk voor jou kan doen? Vul dan je naam en telefoonnummer of e-mailadres in. Wij nemen dan snel contact met je op.